fbpx

מגמת אמנות הבישול בבית ספר חושן

בוגרים מספרים

לנואל גנדלמן- מצטיינת נשיא תשע"ו

" העלתי את הציונים שלי מ-0 ל-100, השקעתי, אפילו לא שמתי לב."

אייקונים מגמות-07

מגמת אמנות הבישול

במגמה לומדים התלמידים את אמנות הבישול על כל רבדיה, ומקבלים הכשרה לעסוק בתחום. רבים מבוגרי המגמה הפכו ברבות הימים לשפים מובילים בארץ, לבעלי מסעדות וחברות הסעדה.

לימודי המגמה כוללים:

  • לימוד תאורטי– תורת החומרים, בניית תפריט, שיטות בישול, צורות חיתוך ועוד
  • עבודה מעשית– עבודה עם שפים מובילים במלונות ומסעדות ברחבי ירושלים